Sport

Voleibalistele de la UVT Agroland Timișoara, pe podiumul Diviziei A1. Vezi clasamentul!

Voleibalistele de la UVT Agroland Timișoara, pe podiumul Diviziei A1. Vezi clasamentul!

Timișorencele de la UVT Agroland Timișoara, se clasează pe locul trei al clasamentului Diviziei A1 de volei feminin, asta în condițiile în care elevele lui Bogdan Paul vin din postura de nou-promovate. Echipa din capitala Banatului a acumulat 12 puncte după numai 5 etape jucate.

Echipa de volei UVT Agroland Timișoara poate fi considerată revelația sezonului 2017-2018, în Divizia A1 de volei feminin. Victoria obținută de Diana Balintoni & Co. în meciul cu Penicilina Iași, coroborată cu succesul celor de la CSM București pe terenul Științei Bacău, asigură timișorencelor prezența pe ultima traptă a podiumului după cinci etape. ”Agro” continuă să fie reprezentată în echipa ideală a campionatului. Centrul Andreea Petra este una dintre jucătoarele cu cele mai bune rezultate individuale: 17 ași, 8 blocaje și 25 de puncte din atac.

În cinci mecirui disputate de la debutul sezonului, pe prima scenă a voleiului feminin din România, UVT Agroland a acumulat 12 puncte, la fel ca Volei Alba Blaj și Știința Bacău. Departajarea între cele trei formații este făcută de setaveraj și punctaveraj.

După victoria în minimum de seturi cu Penicilina Iași, Agro a fost vreme de câteva ore chiar pe poziția a doua a clasamentului. Volei Alba Blaj a câștigat însă duelul cu CSM Târgoviște și a trecut în fața formației bănățene. După ultimul joc al rundei, câștigat de CSM București pe terenul Științei Bacău, scor 3-0, Diana Balintoni & Co. rămân pe un nesperat loc trei în clasament.

Rezultatele complete ale rundei:
– Medicina Târgu Mureș – Dinamo București 3-0;
– UVT Agroland Timișoara – Penicilina Iași 3-0;
– CSM Lugoj – U NTT Data Cluj 3-0;
– Volei Alba Blaj – CSM Târgoviște 3-1;
– Știința Bacău – CSM București 0-3.

Pentru formația pregătită de Bogdan Paul urmează duelul cu noul lider al clasamentului, CSM București. Partida este programată în capitală, sâmbătă, 18 noiembrie 2017, la ora 19:30.

Ambele formații au câte patru victorii și câte o înfrângere. Duelul de sâmbătă este primul din această lună între CSM și Agro. Cele două echipe se vor întâlni și la Timișoara, la 29 noiembrie, în manșa tur din sferturile Cupei României.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*