Social

Poliţia Locală e cu ochii pe şoferii care circulă cu mașinile pe liniile de tramvai din Piaţa Libertății

Poliţia Locală e cu ochii pe şoferii care circulă cu mașinile pe liniile de tramvai din Piaţa Libertății

Poliția Locală Timișoara a continuat în această perioadă verificările în ceea ce privește pătrunderea autovehiculelor în zona restricțională din centru, mai exact în Piața Libertății, unde în ultimele luni s-a constatat că un număr semnificativ de conducători auto nu respectă indicatoarele rutiere și pătrund cu autovehiculele pe liniile de tramvai.

Pe lângă conducătorii auto care au fost surprinși de camerele video montate în zonă și care au intrat în procedura de identificare și sancționare, au fost efectuate și acțiuni punctuale, polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră sancționând la fața locului, în ultima săptămână, 31 de persoane.

Cei în cauză au fost sancționați conform OUG 195/2002 cu amenzi cuprinse între 290 și 435 de lei și două puncte penalizate la permis, principalele zone în care s-a constatat că se circulă fiind Piața Libertății pe liniile de tramvai, str. 9 Mai și str. C. Brediceanu. Pe lângă aceste acțiuni punctuale, polițiștii locali continuă să aplice sancțiuni conducătorilor auto care sunt surprinși de camerele video, numai luna trecută fiind depistate în această situație un număr de 73 autovehicule.

„Atragem din nou atenția conducătorilor auto să respecte legislația pentru a evita aplicarea de sancțiuni și pentru a nu-i pune în pericol pe cetățenii care traversează zona în calitate pietoni”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Locale.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*