Eveniment

Au fost prinşi hoţii care au ameninţat un angajat cu cuţitul pentru a fura din seif

Au fost prinşi hoţii care au ameninţat un angajat cu cuţitul pentru a fura din seif

Polițiștii din Timiș și cei ai Direcției Operațiuni Speciale au reținut patru persoane, cu vârste între 25 și 30 de ani, bănuite de comiterea infracțiunilor de furt calificat, tentativă la infracțiunea de furt calificat și tâlhărie.

La activități au participat și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș, precum și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

În fapt, în cursul lunii octombrie a.c., cei în cauză ar fi pătruns, prin efracție, în 9 societăți comerciale situate pe raza județului Timiș, iar din interiorul a 7 dintre acestea ar fi reușit să sustragă bani, băuturi alcoolice și produse din tutun.

De asemenea, în aceeași perioadă, bănuiții ar fi pătruns într-o societate comercială din Timișoara, iar din interior, sub amenințarea angajatului cu un cuțit, ar fi sustras o sumă de bani din caseta de valori.

Prejudiciul creat prin comiterea faptelor este de aproximativ 80.000 de lei.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au ridicat de la cei în cauză, în vederea continuărilor, unelte despre care există suspiciuni că ar fi fost folosite la comiterea faptelor (baros, chei, șurubelnițe, leviere, mănuși, etc.) și 10.000 de lei.

Bănuiții au fost conduși la sediul poliției pentru audieri, fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliției Județean Timiș, urmând a fi prezentați magistraților cu propuneri legale.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*