Administrație

Taximetriștii lugojeni, ”prostiți” de primărie! După ce le-a cerut mașini albe în 2016, Boldea le vrea galbene

Taximetriștii lugojeni, ”prostiți” de primărie! După ce le-a cerut mașini albe în 2016, Boldea le vrea galbene

Primarul din Lugoj crează confuzie în rândul taximetriștilor din orașul de pe Timiș. După ce în urmă cu un an susținea sus și tare că vrea ca toate taximetrele din orașul pe care în conduce să fie albe, acum s-a ”sucit”, anunțând că vrea ca mașinile de transport să fie ”ca la New York”!

Consiliul Local Lugoj a finalizat un proiect de regulament de funcționare pentru serviciile de transport de persoane și taximetrie din localitate, conform căruia mașinile care fac curse în regim de taxi vor trebui să fie ”colorate” în galben. Proiectul va fi supus aprobării consilierilor locali, iar în document se arată că mașinile vor fi galbene în totalitate sau cel puțin începând cu partea de deasupra benzii duble de tip șah, notează Lugojeanul.

În orașul de pe Timiș, de transportul în regim de taxi se ocupă patru firme, care totalizează 130 de mașini, din care 42 sunt albe, două sunt galbene, iar restul au diferite cukori. Trei dintre aceste societăți au trimis adrese către Primăria Lugoj, pentru a solicita ca această culoare să nu fie obligatorie prin regulament, mai ales după ce, în cursul anului 2016, primarul Francis Boldea (PSD), a anunțat că dorește ca toate cele 130 de mașini de taxi din Lugoj să devină… albe!

“Culoarea autovehiculelor să fie albă, cum am fost îndrumați de către Primria Lugoj, începând din anul 2016, deoarece peste 50% din taxiuri sunt albe și cei mai mulți au cumpărat mașini noi albe, la recomandarea Primăriei, iar cele galbene se produc doar la comandă. Menționăm că în Uniunea Europeană și în toate orașele din țară s-a renunțat la culoarea galbenă”, arată administratorul societății “Rudy Taxi”, conform sursei citate.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*