Sport

Liga Prieteniei Timișoara s-a ”extins” cu patru echipe de fotbaliști amatori. Vezi cele mai noi rezultate!

Liga Prieteniei Timișoara s-a ”extins” cu patru echipe de fotbaliști amatori. Vezi cele mai noi rezultate!

Cea mai importantă competiție de fotbal destinată amatorilor de mișcare în aer liber, Liga Prieteniei, a ”crescut” cu încă patru echipe. Totoul în timp ce competiția își desfășoară, în continuare etapele stabilite deja.

Săptămâna trecută s-a jucat o nouă etapă, a șasea, în cadrul Ligii Prieteniei Timișoara. Competiția a programat doar patru jocuri, meciurile 5 și 6 urmând să se dispute într-un moment ce va fi stabilit ulterior atât de componenții celor două formații implicate, cât și de organiztori, care au pregătit o surpriză interesantă celor implicați deja în acest eveniment.

Patru echipe au fost ”invitate” să evolueze în primul eșalon al Ligii Prieteniei Timișoara, chiar dacă s-au scurs deja cinci etape de la debutul competiției. Acestea sunt FC Racheta din Timișoara, Danny Cărpiniș FC, PC Viitorul și FC Neki – ambele din Timișoara.

Rezultatele partidelor disputate în această săptămână au fost următoarele:
– Poker Stars 1 – 3 Juventus Timișoara;
– Tim United 4 – 6 A.C. Lipovei;
– Mia San MIa 13 – 2 Portocala Dilie;
– Viola Timișoara 13 – 1 Dream Team.

Organizatorul competiției consideră că partida dintre Poker Stars și Juventus Timișoara este una dintre partidele săptămânii pentru că cele două echipe luptă strâns pentru a ocupa locul 1 în clasament. ”După ce la pauză scorul era 1-1, cei de la Juventus au reușit să marceze pe final de meci încă de două ori, stabilind scorul final și luând cele 3 puncte. Cu aceste puncte, Juventus a urcat pe primul loc a clasamentului”, ne-a declarat Daniel Zaharie, organizatorul competiției la nivelul Timișoarei.

Același Zaharie spune că al doilea meci al săptămânii a fost cel dintre Tim United și AC Lipovei. ”Bătălia de la subsolul clasamentului este la fel de strânsă precum cea de la vârful lui. Prima repriză a fost una cu goluiri, cei de la AC Lipovei reușind să intre la cabine cu un avantaj consistent. A fost 0-4 la pauză, repriza secundă aparținând celor de la Tim United, care au oferit o replică pe măsură, marcând de 4 ori, însă până la finalul jocului echipa din Calea Lipovei nu a renunțat la luptă și s-a impus cu scorul de 6-4.

Toate partidele din cadrul acestei competiții se joacă ”prietenește” pe terenurile bazei sportive Nefer Prod, situată pe strada Ioan Slavici, nr.113.

Vez AICI clasamentul Ligii Prieteniei Timișoara.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*