Educație

Se dă startul celui mai mare târg universitar de joburi „Zilele Carierei”

Se dă startul celui mai mare târg universitar de joburi „Zilele Carierei”

Se apropie cea de a XI-a ediție a Zilelor Carierei, cel mai mare târg universitar de joburi din România. Peste 50 de companii și-au anunțat deja prezența la eveniment și promit participanților nenumărate oferte de practică, internship-uri și posibilități de angajare.

La ediția organizată în perioada 25-26 octombrie,  pe lângă tradiționalele prezentări de firme, workshop-uri și sesiuni de training, Universitatea Politehnica Timișoara, prin Departamentul de Relații Internaționale, vă prezintă oportunitățile oferite de colaborările desfășurate prin noul program Erasmus+ KA107 cu 4 mari universități din Republica Serbia (Universitatea din Novi Sad, Universitatea din Belgrad, Universitatea din Kragujevac și Universitatea din Nis), ca parte a evenimentului „Zilele cooperarii UPT – Republica Serbia”, desfășurat între 18 și 27 octombrie 2017.

Participarea la Zilele Carierei a invitaților din Republica Serbia este o noutate și o oportunitate prin care dorim să atragem atât interesul studenților cât și al spațiului economic timișorean pentru viitoare colaborări. Mulțumim pe această cale tuturor celor care au sprijinit dezvoltarea continuă a Zilelor Carierei,  proiect de succes ajuns la a XI-a ediție. Totodată, doresc să precizez că Zilele Carierei nu ar însemna ceea ce înseamnă astăzi pentru comunitatea timișoreană fără sprijinul presei care a arătat disponibilitate și interes încă de la prima ediție”, a menționat Florin Bodin, Directorul Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră al UPT.

 

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*