Politic

PMP deschide lupta electorală la Checea

PMP deschide lupta electorală la Checea
Adora Beauty

Partidul Mișcarea Populară Timiș intră în lupta pentru fotoliul de primar al localității Checea. Aranca-Irina Valea și-a depus vineri candidatura pentru funcția de primar al comunei Checea.

Alături de colegii din Organizația PMP, Aranca-Irina Valea a depus la Biroul Electoral de Circumscripție Checea și cele 100 de semnături minime de susținători în cazul comunelor.“Mi-am depus astăzi candidatura la funcția de primar al comunei Checea și sunt convinsă că toți oamenii din această comunitate o să fie alături de mine pentru că simt că vor să facă o schimbare. Totodată am certitudinea că vor face ceea ce trebuie să facă pentru a reuși să îmbunătățim, împreună, viața pe care o ducem”, a declarat Aranca-Irina Valea.

La rândul său, președintele Partidului Mișcarea Populară a transmis: “Noi suntem convinși că doamna Aranca-Irina Valea va fi primarul comunei Checea. Noi suntem convinși că această candidatură va fi un success pentru PMP cât și pentru doamna Aranca. Astăzi, 13 octombrie, considerăm că este o zi norocoasă atât pentru candidat cât și pentru PMP. Suntem convinși că odata cu schimbarea politicii din comuna Checea cetățenii comunei vor fi fericiți după finalizarea votului”.

Plasată pe primul loc în sondajele de opinie pentru alegerea primarului comunei Checea, Aranca-Irina Valea este mândră să facă echipă cu  PMP Timiș pentru o administrație eficientă a comunei Checea.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*