Sport

Amatorii de fotbal s-au simțit bine în etapa a IV-a a Ligii Prieteniei, la Timișoara

Foto: Octavian Pintean

La finalul săptămânii precedente a avut loc cea de-a patra etapă a primului eșalon din Liga Prieteniei la fotbal, o etapă în care rezultatele nu au contat atât de mult precum buna dispoziție și mișcarea pe care foarte timișorenii o fac jucând fotbal organizat.

Așa cum vă anunțam încă de zilele trecute, la Timișoara a debutat al doilea sezon al primei divizii a Ligii Prieteniei la fotbal pe teren redus. O competiție destinată amatorilor de fotbal din orașul de pe Bega, dar și din jurul Timișoarei, foarte bine organizată.

Competiția timișorenilor care joacă fotbal din plăcere și-a desfășurat în weekend cea de-a patra etapă a Ligii I a Prieteniei, două dintre partide fiind anunțate de organizatori ca ”vedete”. Una dintre acestea a avut loc duminică seara, de la ora 21:30, cele două combatante fiind Tim United și Portocala Dilie. ”A fost un meci frumos cu ocazii mari de gol în care cei de la Portocala Dilie a deschis scorul, terminând la egalitate, scor 2-2, prima repriză, pentru ca în repriza secundă cei de la Tim United să marcheze de alte două ori, reușind să se impună în fața ”portocaliilor” cu scorul de 4-2”, ne-au povestit organizatorii competiției. Celălalt meci al etapei a fost cel dintre Mia San Mia și Juventus Timișoara, câștigătoare ediției precedente a Ligii I a Prieteniei Timișoara. ”A fost un meci cu multe goluri, în care s-au marcat nu mai puțin de 10 goluri, în condițiile în care finalul primei reprize i-a prins pe ”bianconeri” de la Juventus Timișoara cu un jucător în minus”, ne-a declarat Daniel Zaharie, reprezentantul Ligii Prieteniei la nivelul municipiului Timișoara.

Rezultatele etapei cu numărul 4 au fost următoarele:

– Poker Stars 4 – 2 A.C. Lipovei;
– Mia San Mia 8 – 2 Juventus Timișoara;
– FC Dream Team 12 – 3 FC Rapid Timișoara;
– Viola Timișoara 12 – 4 Dedeman Timișoara;
– Tim United 4 – 2 Portocala Dilie.

Partidele s-au jucat la baza sportivă Nefer Prod, situată pe strada Ioan Slavici, nr. 113.

Vez AICI clasamentul Ligii Prieteniei Timișoara.

Așa cum v-am anunțat și alți pasionați de fotbal din Timișoara și împrejurimi sunt așteptați să se înscrie în ceea ce va deveni, în premieră în acest sezon, Liga a II-a a Prieteniei Timișoara, înscrierile pentru această competiție fiind deschise pentru încă circa trei săptămâni. Ddetalii despre Liga a II-a a Prieteniei Timișoara și înscrierea echipelor se pot obține de la Daniel Zaharie, la numărul de telefon 0725.013.749.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*