Social

Trei bărbați din Pișchia, depistaţi la braconaj, cu o armă deţinută ilegal

Trei bărbați din Pișchia, depistaţi la braconaj, cu o armă deţinută ilegal

În cursul zilei de ieri, efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara în cooperare cu poliţişti ai Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi cu lucrători din cadrul Asociaţiei Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi ”Diana Hunting” Timişoara, au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii braconajului cinegetic.

Acţiunea a avut loc joi, 5 octombrie 2017, în zona fondului de vânătoare Cocor 74, în apropierea localităţii Cerneteaz din judeţul Timiş. Pe durata acesteia, mai exact în jurul orei 22:00 au fost depistaţi, într-un lan de floarea soarelui, trei bărbaţi care nu şi-au putut justifica prezenţa în acel loc.

Existând suspiciuni de braconaj, oamenii legii au procedat la cercetarea zonei iar, în scurt timp, au fost găsite două cartuşe şi o armă ”Geco” ce avea ataşat un sistem artizanal de ochire, tip lunetă. Pe ţeava armei a mai fost găsit încă un cartuş, iar unul dintre cei trei bărbaţi a recunoscut că arma şi muniţia îi aparţin. Persoanele depistate au fost identificate, având domiciliul în comuna Pişchia din judeţul Timiş.

Arma și muniția au fost ridicate, iar cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*