Eveniment

Timişean prins la volan cu permis de conducere fals

Timişean prins la volan cu permis de conducere fals

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat un cetăţean român, care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere englezesc fals, pentru autoturismul pe care îl conducea.

Ieri, în jurul orei 14.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român Petru R., în vârstă de 46 de ani, având domiciliul pe raza județului Timiș. Acesta era la volanul unui autoturism marca Opel Vivaro, înmatriculat în Germania.

La controlul de frontieră, pe lângă documentele de identitate, şoferul a prezentat şi un document care avea însemnele autorităților din Marea Britanie. Poliţiştii de frontieră au constatat că documentul în cauză nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui permis auto original, acesta fiind fals, iar în urma verificărilor în baza de date, s-a stabilit că tânărul nu deţinea dreptul de a conduce.

Cu privire la cele constatate, persoana în cauză a declarat că a obţinut documentul prezentat la control, în urma frecventării unui curs de conducere auto, din Marea Britanie, unde a plătit suma de 2.000 de euro.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*