Educație

Univibes 2017, primul mare party al începutului de an universitar. Cine cântă

Univibes 2017, primul mare party al începutului de an universitar. Cine cântă

OSUT și UVT le propun studenților și timișorenilor o mare petrecere, Univibes 2017. Universitatea de Vest din Timișoara marchează începutul de an universitar într-un mod inedit, cu o mare petrecere dedicată atât studenților, cât și tuturor timișorenilor. Univibes este singurul festival de acest gen din România, evenimentele având loc în spațiile interioare și exterioare ale Universității. Pe cele patru scene vor performa artiști de diferite genuri muzicale din lumea muzicii locale și internaționale. Anul acesta, accesul va fi liber pentru toată lumea.

„Le-am pregătit studenților un început de an universitar plăcut, pe care să-l marcheze împreună cu întreaga comunitate timișoreană. Este ediția a doua a evenimentului, planul nostru fiind să-l transformăm într-o tradiție. Festivalul vine la finalul ‹‹Săptămânii de inițiere››, un alt program dedicat studenților, gândit în așa fel încât să le insufle tinerilor valorile noastre și simțul de apartenență la o comunitate puternică”, spune rectorul UVT, prof. dr. Marilen Gabriel Pirtea.

Vedetele festivalului vor fi Mahmut Orhan, Mihail, Golan și ROA.

DJ-ul turc Mahmut Orhan este cunoscut în special pentru hit-ul „Feel”, interpretată cu cântăreața invitată Sena Sener, o melodie care a adunat un fenomenal număr de 240 de milioane de vizualizări pe Youtube și a fost de neocolit pentru radio-urile de muzică dance din toată Europa. Pe lângă acesta, Mahmut Orhan a cunoscut însă și multe alte succese, precum „Save Me” sau remixul la coloana sonoră a serialului „Game of Thrones”.

 Mihail este produsul cel mai de succes al pop-ului alternativ românesc din ultimii ani. Nici o altă piesă nu a avut atât succes în acest gen în ultimii ca și „Mă ucide ea”. Hitul lui cel mai recent este „Who are you.” Mihail a câștigat și premiul Best Male Voice – Radio România, în 2016.

Golan e o formație eclectică, alternativă, care combină instrumente live, sampling și DJ pentru a aduce un sunet proaspăt și o abordare umană muzicii electronice. Formația care a cântat și în deschiderea lui Róisín Murphy și Parov Stelar și a avut la București un show simfonic cu 40.000 de spectatori, vine la Timișoara cu un nou spectacol de lumini extrem de impresionant și inovator.

ROA (Rise of Artificial) este recunoscută pentru hit-urile „Ne place” și „D’aia”. Vara aceasta, trioul bucureștean a dominat radio-urile de alternative cu „Flow de vară”.

Programul evenimentului:

Main-stage (Parcarea UVT în fața Bibliotecii Central Universitare):

19:30 The Different Class

20:30 ROA

21:45 Mihail

22:45 Golan

0:00 Mahmut Orhan

Electronic Music Stage (Parcarea Facultății de Educație Fizică și Sport):

18:00 Mi-tzu

19:30 Angel

21:00 MP aka Mihai Popescu

23:00 Miss I

1:00 Mihai Pol

Chill-Out Stage (Curte interioară UVT):

18:00 Genmaica Soundsystem

Scena alternative (La Căpițe):

20:00 Sweet Wednesday

21:00 Marion Krautner

22:15 Silviu Gherman și Mes Quins

23:30 Colin Klix

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*