Administrație

Lucrările la blocurile ANL construite de CJ Timiș încep anul viitor

Lucrările la blocurile ANL construite de CJ Timiș încep anul viitor

Consiliul Județean Timiș construiește cinci blocuri ANL în Timișoara. Unul din ele este pentru medici rezidenți. Astfel, vor fi construite 88 de apartamente în cele patru blocuri inițiale, plus încă 22, în blocul pentru rezidenți.

Președintele Călin Dobra, împreună cu directorul ANL, Andrei Țurcanu, au vizitat în această dimineață mai multe amplasamente la Lugoj, Recaș, Deta și în Timișoara.“Am fost pe teren, împreună cu directorul general de la Agenția Națională de Locuințe, la Lugoj, unde deja există un contract semnat proiectare și execuție, la Recaș, unde a fost pus la dispoziție un amplasament din partea Primăriei orașului Recaș și este destinat pentru închiririerea tinerilor până în 35 ani, la Timișoara, unde există un proiect pentru specialiștii în domeniul Sănătății. Am avut o întâlnire la CJ cu primarul din Deta, unde este un proiect pentru angajații din domeniul sănătății”, a precizat Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.

În comuna Giroc urmează să fie construit un bloc cu 88 de apartamente destinat tinerilor sub 35 de ani. Tot aici s-a pus la dispoziție și un teren pe care vor fi construite case, în regim ANL. Vorbim despre 90 de locuințe, care vor putea fi achiziționate prin credit ipotecar. “Proiectul CJT prin ANL, unde am făcut și o vizită la fața locului, pe raza comunei Giroc, pe terenul de la unitatea militară, unde avem două faze. Prima fază, două blocuri cu 88 de unități locative, iar cea de-a doua fază, un teren pus la dispoziție pentru realizarea de case individuale accesibile cu credit ipotecar. Este un program gestionat de ANL”.

Liderul CJ Timiș a spus că anul viitor ar trebui să înceapă lucrările la aceste blocuri. Reamintim, județul Timiș a avut prevăzute 20 de milioane de lei pentru construcția a patru blocuri ANL.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*