Administrație

Încă mai aveţi probleme după furtună? Primarul vrea să îi scrieţi pe Facebook

Încă mai aveţi probleme după furtună? Primarul vrea să îi scrieţi pe Facebook
Adora Beauty

Primarul Nicolae Robu scrie, într-o postare pe contul său de Facebook, că s-au depus eforturi mari pentru ca în Timişoara să nu mai fie vizibile efectele furtunii de duminică. Totuşi, locatarii care au nevoie de intervenţie pe strada lor i se pot adresa edilului prin intermediul reţelei de socializare.

„Stimați timișoreni,

Am făcut progrese mari în demersurile noastre, ale tuturor, de reinstaurare a normalității în orașul nostru, după calamitatea de care am avut parte duminică. La această oră, ar trebui să nu mai existe carosabile, trotuare și parcări blocate – nici măcar parțial – și nici zone fără apă și fără curent. Parcurile au fost lăsate mai la urmă, cu recomandarea de a fi evitate în această perioadă.

Vă rog, pe toți cei ce încă aveți probleme cu curentul, apa etc., să mi le semnalați direct mie prin comentarii la această postare. Vă asigur că voi lua legătura personal, imediat, cu conducerea Enel, Aquatim etc., după caz, pentru a face ca ele să fie rezolvate cât mai prompt. Indicați problema, strada și numărul.

Vă mulțumesc încă o dată pentru spiritul de solidaritate arătat la greu, pentru civismul de care ați dat dovadă în greaua încercare la care am fost supuși. Și, îmi exprim și cu această ocazie, compasiunea pentru familiile, rudele și prietenii celor două persoane ce și-au pierdut viața în această cumplită încercare”, a transmis, miercuri, Nicolae Robu.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*