Eveniment

Urmărit internațional, depistat la Cenad

Urmărit internațional, depistat la Cenad

Poliţiştii de frontieră de la Cenad au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean român, urmărit internațional, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani și patru luni  pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violențe asupra unui membru de familie, amenințare, distrugere și ultraj.

În data de 17.09.2017, în jurul orei 07.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad – I.T.P.F. Timişoara s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice cetăţeanul român Alexandru B., în vârstă de 25 de ani, domiciliat pe raza judeţului Suceava.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date cu mandat european de arestare, alertă introdusă de autorităţile române în data de 21.02.2017. Persoana în cauză era căutată în vederea executării unei pedepse cu închisoarea de 2 ani și patru luni  pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violențe asupra unui membru de familie, amenințare, distrugere și ultraj.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei tânărului, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*