Sport

Cupa Agroland la volei își schimbă numele și devine ”Cupa BMW Banat Car”

Cupa Agroland la volei își schimbă numele și devine ”Cupa BMW Banat Car”

Clubul timișorean de volei UVT Agroland anunță ca a încheiat un parteneriat cu reprezentanța auto Banat Car pentru turneul amical internațional de volei feminin, programat în perioada 29 septembrie – 1 octombrie 2017 la sala Constantin Jude. În baza acestei colaborări, denumirea turneului devine ”Cupa BMW Banat Car”.

Noul parteneriat dintre echipa de volei UVT Agroland Timișoara și BMW Banat Car atinge un nou nivel. Dealerul auto nu este la prima asociere cu un eveniment de volei, în luna mai oferind mașina oficială a turneului de promovare în Divizia A1.”Suntem bucuroși să fim aproape de UVT Agroland Timișoara. Atât BMW, cât și această echipă de volei reprezintă exemple de determinare. Am fost de la început coechipierul clubului UVT Agroland și vrem să îi fim aproape și în drumul din prima ligă. Sper că va fi un număr cât mai mare de specatori la turneul de la finalul lunii septembrie. Cu siguranță lumea nu va pleca dezamăgită de la acest eveniment”, opinează Werner Wilhelm Wolff, Branch Manager în cadrui BMW Banat Car.

Conducerea clubului timișorean salută și ea continuitatea parteneriatului cu un brand puternic. ”Este un nou pas al parteneriatului nostru cu BMW Banat Car. Am colaborat și la turneul de promovare în Divizia A1, și nu ne rămâne decât să ne exprimăm entuziasmul că un brand puternic va da numele turneului pe care îl organizăm. Colaborarea pe care o avem cu BMV Banat Car arată că mediul privat dorește să fie alături de sport, și ne bucurăm că avem un asemenea partener la echipa noastră de volei, UVT Agroland Timișoara”, precizează președintele clubului de volei, Horia Cardoș.

Vă reamintim că în perioada 29 septembrie – 1 octombrie 2017, patru echipe vor participa la ”Cupa BMW Banat Car Timișoara”: gazda UVT Agroland Timișoara, Linamar Bekescsaba (campioana Ungariei), Volei Alba Blaj (campioana României) și Universitatea NTT Data Cluj-Napoca. Accesul spectatorilor la sala ”Contantin Jude” este liber. De asemenea, trebuie precizat că programul jocurilor de la acest turneu va fi stabilit în cel mai scurt timp.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*