Politic

Deputatul Cornel Sămărtinean: “Cred în forța și tinerețea Partidului Mișcarea Populară”

Deputatul Cornel Sămărtinean: “Cred în forța și tinerețea Partidului Mișcarea Populară”

Aproximativ 500 de persoane, printre care și o delegație din Republica Moldova, au participat în perioada 8-10 septembrie 2017, în stațiunea Olimp, unde a avut loc cea de-a IV-a ediție a școlii de vară a PMP.

Pe parcursul celor trei zile, tinerii au participat la workshop-uri cu tematici din cele mai diverse, și anume: comunicarea politică și relația cu mass-media, întâlniri  cu liderii naționali ai partidului, dezbaterea mediată de Anatol Șalaru, fost ministru în Republica Moldova și președintele executiv al PUN pe tema Unirea – Proiect de țară, și nu în ultimul rând dezbaterea susținută  de Traian Băsescu, președintele PMP pe tema Integrarea Europeană – cheia evoluției UE. “Lipsa de integrare ne face vulnerabili în fața dezvoltării marilor superputeri. De aceea avem obligația să le vorbim românilor despre Europa de pe acum, pentru că în campania de la europarlamentare este prea târziu,” le-a spus Traian Băsescu tinerilor din sală.

Pe tot parcursul desfășurării evenimentului, tinerii participanți la școala de vară s-au bucurat de prezența domnului președinte Traian Băsescu, despre care Anatol Șalaru a afirmat că: “Traian Băsescu este singurul politician care a înțeles că Unirea cu Basarabia este și trebuie să fie proiectul de țară al României“.

Din partea conducerii centrale a  Partidului Mișcarea Populară la acest eveniment au participat președinții executivi Eugen Tomac și Valeriu Steriu, secretarul general Dorel Onaca, președintele OT PMP, Gabriel Popa, președintele PMP Constanța, Claudiu Palaz, deputații și senatorii PMP, precum și alți lideri județeni.

Organizația județeană a Partidului Mișcarea Populară Timiș a fost reprezentată de o delegație numeroasă, din care a facut parte și Roxana Iliescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș din partea PMP Timiș. “Organizația Judeteană Timiș este în prezent în continuă transformare și creștere, o organizație din care fac parte  oameni tineri, onești, profesioniști, cu o implicare totală. Consider că numai împreună,uniți în aceleași idealuri și scopuri putem accesa butonul de  Re:Fresh  al politicii din România, schimbând în bine destinul țării noastre.Cred în forța și tinerețea Partidului Mișcarea Populară! Partidul Mișcarea Populară luptă pentru România!”, a afirmat deputatul Cornel Sămărtinean.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*