Administrație

Ruinele din zona Traian vor fi supraimpozitate

Ruinele din zona Traian vor fi supraimpozitate

Polițiștii locali efectuează permanent verificări și au în atenție situația imobilelor de pe str. Ion Mihalache, fostă Bicaz, din zona Traian, unde mai multe clădiri aparținând unor societăți comerciale sunt în stare de degradare, fiind depozitate în ele deșeuri.

Și în aceste zile polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au efectuat verificări, fiind aplicate sancțiuni în cazul societății Ravasi Energy din Lugoj, care deține imobilul de la numărul 5 aflat în stare de degradare. Societatea în cauză a mai fost sancționată de patru ori tot pentru neîntreținerea imobilului, fiecare amendă fiind de 2.500 de lei. Actualul proprietar a achiziționat clădirea de la societatea Traiano Project, la rândul său sancționată pentru neîntreținerea locației.

Un alt imobil pentru care societatea care îl deține, Fondas Invest SRL, a fost sancționată tot cu 2.500 lei este pe str. Ion Mihalache nr. 24. Un alt treilea imobil de pe aceeași stradă se află la numărul 18, fiind în procedura de identificare a proprietarului, care urmează a fi sancționat.

Aceste verificări și măsuri legale se iau și în vederea întocmirii dosarelor care se comunică Primăriei, pentru aplicarea supraimpozitării cu până la 500% conform HCL 266/2016.

Poliția Locală Timișoara va lua în continuare măsurile legale și va monitoriza situația imobilelor în cauză până la intrarea în legalitate.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*