Social

Locuitorii din Biled au îmbrăcat straie de sărbătoare

Locuitorii din Biled au  îmbrăcat straie de sărbătoare
Adora Beauty

A fost mare petrecere weekendul trecut în comuna timișeană Biled. Timp de două zile, locuitorii au îmbrăcat straie de sărbătoare. Artiști de renume au urcat pe scenă. Este vorba despre îndrăgitul solist de muzică populară Tinu Veresezan și formația, Paula Pasca, Zorica Savu, Gina Covaci, Viorel Leric.

Primăria şi Consiliul Local Biled au organizat în perioada 26 -27 august “Zilele comunei Biled”. Potrivit edilului localității, Cristian David, cu acest prilej, la Căminul Cultural a avut loc un mare spectacol folcloric. “Este una dintre cele mai importante zile din an a comunei Biled. Aniversăm împlinirea a 252 de la înființarea comunei Biled.  Sunt multe surprize pregătite pentru cei care ne vor onora cu prezența”, a transmis primarul comunei Biled, Cristian David.

Duminică, timișenii prezenți la eveniment s-au întrecut la un turneu de handbal, au avut parte de o parada a portului german, slujbă religioasă, decernare de premii, program cultural artistic și muzică populară. Seara s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii.

Pentru organizarea acestei ediții a Zilelor comunei Biled, primăria în parteneriat cu CJ Timiș au alocat 55 mii lei.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*