Sport

România, gata pentru ”dubla” cu Armenia și Muntenegru. Vezi lotul anunțat, video, de Daum

România, gata pentru ”dubla” cu Armenia și Muntenegru. Vezi lotul anunțat, video, de Daum
Adora Beauty

Săptămâna viitoare, echipa națională de fotbal a României are parte de două jocuri în cadrul campaniei de calificare la Campionatul Mondial din Rusia 2018. Dacă jocul cu Armenia se dispută pe Arena Națională din București, partida contra Muntenegrului se joacă în deplasare, la Podgorica.

Săptămâna care urmează, mai exact pe data de 1 septembrie, începând cu ora 21:45, tricolorii vor întâlni selecționata Armeniei pe Arena Națională din București. La aceeași oră, dar peste alte trei zile, mai exact pe data de 4 septembrie, fotbaliștii pregătiți de Chritoph Daum se vor duela cu Muntenegru, la Podgorica.

Pentru aceste două jocuri, selecționerul României a convocat jucătorii prezentați în imaginile video de mai jos, printre aceștia fiind și unele surprize.

Lista adițională: Silviu Lung (Kayserispor, 3/0), Cosmin Moți (Ludogorets, 10/0), Alexandru Mățel (Dinamo Zagreb, 17/0), Ionuț Nedelcearu (Dinamo, 0/0), Dragoș Nedelcu (FCSB, 1/0), Constantin Budescu (FCSB, 4/2), Dorin Rotariu (Club Brugge, 4/0), Gheorghe Grozav (Karabükspor, 15/3), George Pușcaș (Benevento, 0/0), Florin Tănase (FCSB, 2/0), Cătălin Golofca (FCSB, 0/0).

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*