Eveniment

Autoturism căutat de autoritățile române, confiscat de poliţiştii de frontieră timișeni

Autoturism căutat de autoritățile române, confiscat de  poliţiştii de frontieră timișeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad au depistat la controlul de frontieră un cetățean român care conducea un autoturism marca Nissan Juke, căutat de autorităţile romane.

În data de 22.08.2017, la ora 05.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judetul Timiș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră, cetăţeanul român  Remus F.,  în vârstă de 27 de ani, domiciliat în județul Gorj, la volanul unui autoturism marca Nissan Juke, înmatriculat în Belgia, an de fabricație 2015.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră timișeni au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile romane în urmă cu o zi.

Conducătorul auto a declarat că a obținut autoturismul de la un cetățean român în urma unui schimb de mașini și a unei diferențe in bani şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta este căutat de autorităţi.

Drept urmare, autoturismul, în valoare de aproximativ 7.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului  Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, urmând ca la definitivarea cercetărilor, să fie luate măsurile legale ce se impun.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*