Administrație

Zilele comunei Biled. Ce surprize au pregătit autoritățile

Zilele comunei Biled. Ce surprize au pregătit autoritățile

Muzică, joc și voie bună în acest sfârșit de săptămână la Biled. Timp de două zile, locuitorii comunei Biled se îmbracă în straie de sărbătoare. Artiști de renume vor urca pe scenă.

Primăria şi Consiliul Local Biled organizează în perioada 26 -27 august “Zilele comunei Biled”. Potrivit edilului localității, Cristian David, cu acest prilej, la Căminul Cultural va avea loc un mare spectacol folcloric care se va întinde pe două zile. Acțiunile vor începe de la ora 14.30.

În 27 august avem Ziua pompierilor, împlinim 90 de ani de la înființarea formației civile de pompieri voluntari. Avem invitați din Germania, o parte din ei făcând parte anterior din formatția de pompieri. Este un număr impresionant de persoane care vin din Germania. Va avea loc inclusiv un festival decernare de premii în acest sens, paradă. Vom avea program artistic”, a transmis primarul comunei Biled, Cristian David.

A doua zi, duminică, timișenii vor avea parte de un turneu de handbal, parada portului german, slujbă religioasă, decernare de premii, program cultural artistic și muzică populară.

Pentru organizarea acestei ediții a Zilelor comunei Biled, primăria în parteneriat cu CJ Timiș au alocat 55 mii lei.

 

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*