Life-style

Târg de produse naturale și bijuterii terapeutice, în week-end, la mall

Târg de produse naturale și bijuterii terapeutice, în week-end, la mall

Cei care plănuiesc să îsi petreacă acest final de săptamână la Iulius Mall, fie la cumpărături, fie relaxându-se împreună cu prietenii la o cafenea, vor avea ocazia să viziteze şi Târgul de Produse Naturale şi Bijuterii Terapeutice.

Începând de vineri, 18 august, şi până duminică, 20 august 2017, clienţii vor descoperi la parterul Iulius Mall o varietate de produse naturiste, dar şi bijuterii sau diverse accesorii care au beneficii asupra sănătăţii.

Peste 30 de expozanţi au pregătit o gamă completă de produse naturale, de la ceaiuri, seminţe şi condimente, până la miere şi ciocolată de casă. Nu vor lipsi bijuteriile antialergice, cele din piele eco, fildeș sau din pietre semipreţioase. În plus, cei interesaţi vor avea la dispoziţie şi cosmetice naturale, alifii, săpunuri naturale, uleiuri esenţiale, suplimente alimentare sau produse din argilă albastră.

Târgul de Produse Naturale şi Bijuterii Terapeutice poate fi vizitat de vineri până duminică inclusiv, în  intervalul orar 10.00 – 22.00.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*