Administrație

Undă verde pentru lucrările la blocul ANL destinat tinerilor medici

Undă verde pentru lucrările la blocul ANL destinat tinerilor medici
Adora Beauty

Veste bună pentru cadrele medicale  din Timișoara! A fost semnat contractul pentru proiectarea și execuția primului bloc de locuințe ANL pentru tineri, unul cu subsol, parter și 6 etaje (S+P+6E), cuprinzând 30 de apartamente.

Anunțul a fost făcut azi, pe Facebook, de primarul Nicolae Robu, care se află într-o vacanță în Spania. Potrivit acestuia, blocul va fi situat pe str. Ion Ionescu de la Brad, pe un teren pus la dispoziție gratuit de Primărie, prevăzut, prin grija Primăriei, cu toate rețelele de utilități și căile de acces.

Blocul este destinat tinerilor medici.“Vom face încă trei astfel de blocuri! Pentru că este în crezul meu că tinerii merită sprijin la intrarea în viață! Timișoara se dezvoltă în forță, iar elementul central al unei astfel de dezvoltări trebuie să fie tinerii!”, a anunțat primarul Timișoarei, Nicoale Robu.

Licitația a fost câștigată de asocierea dintre firmele FORMIN SA din Caransebeș și DACODRIN SRL din Arad. Termenul de realizare a contractului -proiectare plus execuție- este de 21 luni.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*