Eveniment

Urmărit general, depistat în Vama Cenad. De ce era căutat bărbatul

Urmărit general, depistat în Vama Cenad. De ce era căutat bărbatul

Poliţiştii de frontieră de la Cenad au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean român, urmărit general, pe numele căruia era emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În noaptea de luni spre marţi, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor specifice, cetăţeanul român  Nicușor M., în vârstă de 26 de ani, domiciliat pe raza judeţului Caraș-Severin.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile române în urmă cu câteva zile. Persoana în cauză era căutată în vederea arestării preventive pentru 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de „tentativă de furt”.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei tânărului, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*