Eveniment

Razie de amploare în Timişoara. Zeci de persoane au fost amendate

Razie de amploare în Timişoara. Zeci de persoane au fost amendate

Poliţiştii secției 4 Timișoara alături de alte secții din Timişoara au acţionat joi dimineaţa pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică pe raza municipiului, având ca principal obiectiv identificare şi luare în evidenţă a persoanelor predispuse la comiterea de infracțiuni.

Astfel, între orele 06.00 – 10.00 și 21.00 – 02.00 au fost organizate acțiuni cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat poliţişti de ordine publică și de investigații criminale.

Efectivele au acţionat pentru depistarea, identificarea, verificarea și luarea în evidenţă a persoanelor care provin din mediu celor fără adăpost, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă.

Au fost conduse la sediu, legitimate și luate în evidență peste 174 de persoane, au fost controlate peste 100 de autoturisme și verificați 12 agenți de pază.

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 87 de sancţiuni contravenţionale, pentru nerespectarea normelor rutiere, prevederilor Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială și Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor.

Valoarea totală a sancţiunilor contravenționale aplicate este de 26.670 de lei.

Au fost reținute două certificate de înmatriculare și constatate 10 infracțiuni.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*