Politic

Tiberiu Babeu, cetățean de onoare, la propunerea ALDE

Tiberiu Babeu, cetățean de onoare, la propunerea ALDE
Adora Beauty

Simbol al oraşului, prin acțiunile profesional ştiinţifice derulate în timpul activităţii şi după pensionare, dar şi prin succesele purtate în competiţiile sportive de înot, toate derulate în numele urbei de pe Bega, profesor dr. euroing. și membru al Academiei de Științe, Tiberiu Babeu, a devenit cetățean al Timișoarei la iniţiativa consilierului local ALDE, profesorului Ilare Bordeaşu, chiar de zilele orașului.

“Pentru mine personal, profesorul Babeu este un reper profesional ce trebuie urmat de toţi cei care sunt timişoreni, datorită rezultatelor pe care domnia sa le-a obţinut în plan ştiinţific şi sportiv. Toate acestea, dânsul le-a făcut numai sub numele Timişoarei, fiind mândru că este cetăţean al acestui oraş. Merită pe deplin recunoștință, iar eu consider că acest gest vine în urma eforturilor pe care le-a făcut ca să ducă numele nostru, al celor din Banat, și peste hotare. Sunt mândru că sunt concetățean cu omul Tiberiu Babeu”, a spus Ilare Bordeaşu.

 

Un comentariu

  1. Valeriu Miscoci,ing.

    Domnul profesor,dr.ing.Tiberiu Babe, merita pe deplin sa fie onorat cu acest titlu pentru multele contributii aduse orasului Timisoara.
    Urez domnului profesor sa se bucure inca multi ani,cu sanatate,de aprecierile cetatenilor acestui oras si a multora din afara lui!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*