Eveniment

”Suflu” nou la Gruparea Mobilă din Timişoara. Câte TINERE au ales uniforma de jandarm

”Suflu” nou la Gruparea Mobilă din Timişoara. Câte TINERE au ales uniforma de jandarm

Începând de ieri, nu mai puțin de 12 subofițeri și un ofițer s-au alăturat Grupării Mobile de Jandarmi din Timișoara. Toți cei nou-veniți sunt absolvenți ai Academiei de Poliţie şi ai Şcolii de Subofiţeri Jandarmi de la Drăgăşani.

Luni, 24 iulie 2017, a fost prima zi de muncă pentru 12 subofiţeri şi un ofiţer, proaspăt absolvenţi ai Academiei de Poliţie şi ai Şcolii de Subofiţeri Jandarmi de la Drăgăşani. Purtătorii de uniformă au fost repartizaţi să îşi desfăşoare serviciul la Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Glad Voievod” din Timişoara.

Patru fete şi nouă băieţi au ales să poarte cu mândrie uniforma de jandarmi, începându-şi serviciul sub deviza „LEX ET ORDO” la Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Glad Voievod” Timişoara. ”În perioada următoare, noii colegi vor desfăşura activităţi de pregătire specifică care vor cuprinde un program pentru cunoaşterea şi îndeplinirea sarcinilor specifice misiunilor unităţii noastre, după care vor intra în serviciu în cadrul structurilor operative ale unităţii”, informează reprezentanții instituției.

”Vă dorim să aveţi realizări pe noul drum al carierei militare pe care aţi ales-o, asigurându-vă de tot sprijinul şi camaraderia noastră. Nu aţi ales un drum uşor, însă, cu ajutorul tuturor colegilor, veţi reuşi să vă ridicaţi la cele mai înalte standarde”, a precizat comandantul unităţii, colonel Remus-Ioan Cîmpan.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*