Politic

Omul trimis de Dragnea, eșec răsunător în discuțiile cu PSD Timiș: „Nu am venit cu gândul de a impune pe cineva la organizație”

Omul trimis de Dragnea, eșec răsunător în discuțiile cu PSD Timiș: „Nu am venit cu gândul de a impune pe cineva la organizație”

Secretarul general al PSD, Marian Neacşu, a declarat, la finalul ședinței cu liderii PSD Timiș, că liderul filialei rămâne Călin Dobra, după ce s-a scris că structura centrală a partidului își dorește o altă conducere.

În fața jurnaliștilor, Neacșu a declarat că nu a venit de la București ca să facă excluderi din partid și a arătat că a venit să discute ”situația organizației de la Timișoara, nu situația unui om”.

”Au avut luări de poziție aproape toți cei prezenți în sală și trebuie să recunosc că pozițiile lor au fost și constructive și foarte corecte. Nu am venit de la București nici cu gândul de a impune pe cineva la organizație, nici pentru a exclude pe cineva. Am venit să mă asigur că aici lucrurile continuă la fel de bine ca până acum”, a spus Marian Neacșu.

”La nivelul organizației județene am decis să rămânem exact în situația în care suntem acum, adică domnul Dobra să rămână să administreze treburile curente ale organizației, iar la nivel de BPJ-uri să rămânem exact cum suntem acum. Eu voi susține această variantă la BPN-ul național, iar domnul Dobra va rămâne să conducă filiala”, a spus Marian Neacșu.

A fost scandal la ședința de marți după-amiază de la PSD Timiș, unde secretarul general al PSD, Marian Neacşu, a participat pentru a-i convinge pe liderii locali să accepte schimbarea lui Sorin Grindeanu din fruntea filialei.

Potrivit dezvăluirilor făcute de Alessandra Stoicescu, la 100 de minute, de la Antena 3, zece primari din județ și un deputat bat cu pumnul în masă și spun că nu vor accepta în Timiș o conducere impusă de la București.

De asemenea, Sorin Grindeanu a anunțat că va contesta demiterea sa din funcția de președinte al PSD Timiș și vrea ca demiterea sa să fie discutată în comisia de arbitraj a partidului, iar în cazul în care nu se va accepta această soluție, Grindeanu este dispus să tranșeze războiul cu conducerea PSD în fața instanței.

“După cum ştiţi, domnul Sorin Grindeanu nu mai este membru al PSD. (…) Am consultat dimineaţă baza de date a partidului şi vă pot spune că în ea nu se mai regăsesc nici Victor Ponta, nici Cătălin Ivan. Sorin Grindeanu figura încă în baza de date, pentru că posibilitatea de eliminare din această bază de date aparţine organizaţiei. (…) Baza de date este un indicator statistic. Sorin Grindeanu figurează pentru că în ea operează organizaţia de bază, iar aceasta nu a formalizat hotărârea CExN. (…) Un alt motiv pentru care am decis să mă deplasez la Timişoara”, declara Marian Neacşu, înainte de deplasarea la Timișoara.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*