Sport

Puștiul minune al motociclismului românesc, Patrick Pascotă, rezultate de EXCEPȚIE

Puștiul minune al motociclismului românesc, Patrick Pascotă, rezultate de EXCEPȚIE

Patrick reprezintă cea de-a patra generație a familiei Pascotă, puștiul ținând ștacheta sus prin rezultate excepționale în campionatul intern de supermoto, dar și în Campionatul European BMU.

Tânărul Patrick Pascotă, în vârstă de numai 10 ani, duce mai departe tradiția familiei din care face parte. Puștiul a câștigat o nouă etapă a Campionatului Național de Supermoto, la clasa 65 cmc.

Patrick Pascotă a participat, la finalul săptămânii trecute, la o nouă etapă a Campionatului Național de Supermoto. Competiția a avut loc sâmbătă, 22 ulie 2017, pe circuitul VIK Power din Arad. După un sezon precedent ratat din cauza unei grave accidentări la un braț, ceea ce l-a ținut departe de circuit timp de trei luni de zile, în acest an Patrick, care aleargă pentru același club alături de tatăl său – Pascotă Racing Team, a revenit mai ambițios și mai în forță, reușind să obțină din nou locul întâi într-o competiție națională, poziție care o deține și în clasamentul general la clasa 65 cmc, la Supermoto. Patrick a fost urmat de Daniel Babescu, de la Taifun Racing și de Alexandru Szabo, de la Steaua București.

”Dorim să mulțumim Consiliului Local Timișoara și în special Consiliului Județean Timiș pentru sprijinul oferit. De asmenea dorim să arătăm recunoștința noastră și față de sponsorii noștri, dar și față de fanii acestui sport, tuturor dorind să le transmitem un mare «Mulțumim»!” a declarat Ionel Pascotă, tatăl lui Patrick.

Cel mai mic reprezentant al familiei Pascotă se află, în acest moment, pe locul 2 în clasamentul general al Campionatului European BMU.

Pentru Patrick urmează o nouă etapă în cadrul Campionatului European BMU, aceasta fiind programată la Kyustendil, în Bulgaria, pe data de 27 august 2017. În cadrul acestei competiții internaționale, Patrick ocupă poziția a 2-a în clasamentul general.

Tatăl lui Patrick, Ionel Pascotă, a dezvăluit și care sunt ”planurile” pentru acest an, dar și ce are de gând în privința trecerii puștiului la ”nivelul următor”. Ionel a explicat că: ”Ne dorim să câștigăm titlul de campion și cu Patrick în 2017 și privim în viitor penru mutarea sa pe motocicletele de viteză”.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*