Eveniment

Urmărit internaţional de autoritățile din Germania, depistat de polițiștii timișeni

Urmărit internaţional de autoritățile din Germania, depistat de polițiștii timișeni

Un bărbat de 60 de ani, cetățean german, urmărit internațional de autorităţile judiciare din Germania, pentru contrabandă și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, a fost depistat, vineri, de poliţiştii din Timiș. Activitatea a beneficiat de sprijinul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

Pe numele celui în cauză, autorităţile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare, pentru contrabandă și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

În fapt, la data de 29 iunie a.c., în urma unor percheziții efectuate de autoritățile judiciare din Germania, la locuința celui în cauză au fost depistate două arme.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Curţii de Apel Timișoara cu propunere de arestare preventivă, în vederea demarării procedurilor de predare către autoritățile din Germania.

Pentru depistarea urmăritului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*