Administrație

FOTO. Primăria Timișoara nu se JOACĂ! Încă trei locuri destinate copiilor, în curs de reabilitare

FOTO. Primăria Timișoara nu se JOACĂ! Încă trei locuri destinate copiilor, în curs de reabilitare

Municipalitatea timișoreană a demarat un amplu program de reabilitare al spațiilor de joacă pentru copii, iar ambițiile sunt uriașe. Renovarea toturor spațiilor destinate relaxării copiilor de pe raza ubei de pe Bega.

Nu mai puțin de trei spații de joacă pentru copii au intrat de curând în reabilitare, acestea urmând a fi ”repuse în circuit” într-un timp cât mai scurt. Aflate la intersecțiile străzilor Plavoșin cu Pompiliu Ștefu, Iepurelui cu Șt. O. Iosif și Martin Luther cu George Coșbuc (în zona Punctelor Cardinale), acestea sunt doar trei dintre locațiile în care continuă programul de reabilitare a locurilor de joacă din Timișoara.

”Un astfel de proiect presupune echipamente noi de joacă, reabilitarea aleilor, tartan în jurul echipamentelor, spații verzi amenajate, mobilier urban. Parcuțetul din zona Bisericii Evanghelice Lutherane (foto, în galeria de imagini de sub text) va beneficia de o atenție deosebită și o amenajare specifică zonei, una în care Biserica e reabilitată, iar Casa Parohială va fi reabilitată în această vară. Vor urma, în luna august, scuarurile de pe strada Orșova, Silistra, Dej și altele”, a specificat, viceprimarul Timișoarei, Dan Diaconu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*