Eveniment

Unde au fost prinşi doi bărbaţi condamnați la închisoare pentru că nu aveau permis

Unde au fost prinşi doi bărbaţi condamnați la închisoare pentru că nu aveau permis

Polițiștii timișeni au depistat doi bărbați, de 38 și 32 de ani, condamnați la închisoare pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere. Cei în cauză au fost introduși în penitenciar pentru executarea pedepsei.

Marţi, poliţiştii Secției 3 Timișoara au depistatun bărbat de 38 de ani, condamnat la închisoare. Pe numele acestuia, Judecătoria Timișoara a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care bărbatul este condamnat la un an de pedeapsă privativă de libertate pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere. În fapt, la data de 3 august 2016, bărbatul a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism în Timișoara, fără a poseda permis de conducere.

În cursul aceleiași zile, în jurul orei 18.00, polițiștii Sectiei 3 Rurale Sânandrei – Post Poliție Satchinez au depistat un bărbat de 32 de ani, condamnat la închisoare. Pe numele său, Judecătoria Timișoara a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care este condamnat la un an și 6 luni de pedeapsă privativă de libertate pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere. În fapt, la data de 7 februarie 2016, tânărul a fost depistat de polițiști  în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Timișoara, fără a poseda permis de conducere.

Cei doi au fost introduși în Penitenciarul Timișoara pentru executarea pedepsei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*