Eveniment

VIDEO. Grupare de trafic internațional de persoane, descoperită de polițiști! Percheziții în Timiș

VIDEO. Grupare de trafic internațional de persoane, descoperită de polițiști! Percheziții în Timiș

În această dimineaţă, poliţiştii specializați în combaterea criminalității organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. au descins la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale, specializate pe trafic de persoane.

Marți, mascații au luat cu asalt mai multe locații din toată țară, printre care și județul Timiș. Polițiștii Direcţiei de Combatere a Criminalității Organizate, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., efectuează 23 de percheziții domiciliare în județele Dâmboviţa, Ilfov, Timiş, Sibiu, Vrancea, Argeş şi Vaslui.

Mascații au în vizor o grupare infracţională care ar fi acţionat pe teritoriul Germaniei, Marii Britanii şi Irlandei, frupare a cărei membrii ar fi recrutat tinere, majore și minore, pe care, prin ameninţări şi violenţe sau prin promisiuni ori contra cost, le-ar fi exploatat sexual. Sumele de bani obținute în urma activităților infracționale ar fi revenit bănuiților.

Până în acest moment, în urma perchezițiilor au fost ridicați 90.000 de lei, 9.500 de euro, telefoane mobile, laptopuri și documente.

46 de persoane vor fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T., pentru audieri. În cauză, se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane, trafic de minori și trafic de droguri.

La percheziții participă şi jandarmi.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*