Cultură

Asociația Timișoara – Capitală Culturală Europeană recrutează colegi noi

Asociația Timișoara – Capitală Culturală Europeană recrutează colegi noi

Pentru că anii de pregătire ai proiectului Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii sunt extrem de importanți pentru un 2021 de succes, Asociația Timișoara – Capitală Culturală Europeană caută colegi creativi, implicați, conectați, responsabili și deschiși pentru ocuparea următoarelor poziții: Coordonator Unitate de Angajare a Publicului (Engagement Unit Coordinator), Manager al Centrului de Resurse (Power Station Manager), Manageri de Teritoriu (Territory Managers), Manager de Producție (Production Manager).

Candidații își pot trimite CV-ul în română și engleză, împreună cu un scurt eseu de maxim o pagină, pe adresa recrutare@timisoara2021.ro până la 1 august 2017, specificând poziția pentru care sunt interesați.

Limba română la nivel de limbă maternă (scris și vorbit) și cunoștințele excelente de limba engleză (scris și vorbit) sunt condiții obligatorii. Un avantaj îl constituie cunoașterea unei limbi străine vorbită în regiune (maghiară, sârbă, germană, italiană etc.).

Selecția preliminară și primele interviuri vor fi desfășurate de AIMS International Romania, biroul din Timișoara, o companie independentă de consultanță în resurse umane, recrutare și training. Interviurile finale se vor desfășura între 17-18 August 2017, atât în română, cât și în engleză.

Toate detaliile legate de descrierea și atribuțiile posturilor le găsiți pe site-ul Asociației Timișoara – Capitală Culturală Europeană.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*