Eveniment

Epic şi alte cluburi, amendate de Poliţia Locală

Epic şi alte cluburi, amendate de Poliţia Locală

S-a lăsat cu amenzi pentru mai mulți proprietari de cluburi din Timișoara! Polițiștii locali au acționat în acest week-end și la capitolul respectarea ordinii și liniștii publice în special în zonele în care au fost organizate petreceri de către reprezentanții unor societăți comerciale care nu au respectat prevederile Legii 61/1991 republicată referitor orele de liniște.

Astfel, în noaptea de vineri, în jurul orei 02.00, reprezentanții Clubului Toniq din Parcul Justiției au fost sancționați cu amendă deoarece au tulburat liniștea locuitorilor prin muzica difuzată la boxe, cei care locuiesc în vecinătate reclamând de altfel faptul că sunt deranjați de gălăgia produsă.

Tot ca urmare a unor sesizărilor de la cetățenii deranjați de muzica difuzată la intensitate ridicată, polițiștii locali au aplicat sâmbătă, tot în jurul orei 02.00, o sancțiune cu amendă și în cazul reprezentantului Clubului Epic de pe str. Diaconu Coresi. Tot în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială au acționat împreună cu jandarmii din cadrul IJJ Timiș pe linie comercială la mai multe cluburi din municipiu. Astfel, polițiștii locali au aplicat încă o sancțiune la Clubul Toniq pentru lipsa acordului de funcționare și, tot pentru lipsă acord, a fost sancționat și Clubul Everytime de pe str. Take Ionescu.

În cazul celor două societăți se va întocmi documentația pentru propunerea suspendării activității pentru o perioadă de 30 de zile. Polițiștii locali au mai aplicat o sancțiune și în cazul Clubului Tranquilla, de pe str. Simion Bărnuțiu unde, deși activitatea era suspendată, localul era deschis. Sancțiunile aplicate sunt cuprinse între 500 și 2.000 de lei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*