Eveniment

Mare grijă pe cine primiţi în casă! Ce au păţit doi timişoreni

Mare grijă pe cine primiţi în casă! Ce au păţit doi timişoreni

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Timişoara, în urma investigaţiilor efectuate, au depistat doi tineri, de 22 şi 27 ani, bănuiţi de tâlhărie.

Marţi, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Timişoara au identificat, în Reșita, doi tineri de 27 şi 22 ani, bănuiţi de comiterea unei tâlhării în municipiul Timişoara.

În fapt, în noaptea de 18 spre 19 iunie a.c., cei în cauză, sub pretextul comercializării unor produse, ar fi pătruns într-un apartament din Timișoara, în care se aflau doi bărbați de 38 și 42 de ani, iar pe fondul unui conflict spontan, i-ar fi deposedat, prin violență de 1.000 de lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, bănuiții fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

La activități au participat și polițiști de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților.

Poliţiştii recomandă:

– Acordaţi maximă atenţie persoanelor care sună la uşa dumneavoastră sau pe care le primiţi în casă!

– Convingeţi-vă de bunele lor intenţii!

– Dacă persoana necunoscută se prezintă într-o calitate oficială, solicitaţi legitimaţia  de serviciu şi notaţi datele de pe document!

– Verificaţi cu atenţie persoanele care vin pentru deranjamente telefonice, reparaţii de orice fel, încasarea unor taxe, deratizare sau cele care solicită să le închiriaţi o cameră!

– Nu primiţi în casă cerşetori, negustori ambulanţi sau orice alte persoane de condiţie îndoielnică!

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*