Sport

UVT Agroland se desparte de australianca Sophie Godfrey

UVT Agroland se desparte de australianca Sophie Godfrey

UVT Agroland Timișoara a anunțat că renunță la serviciile uneia dintre voleibalistele de bază ale echipei. ”Staff-ul tehnic al clubului îi mulțumește centrului Sophie Godfrey pentru contribuția avută la reușita echipei de senioare, în sezonul 2016-2017 din Divizia A2 Vest de volei feminin”, au anunțat, în urmă cu puțin timp, reprezentanții clubului.

Voleibalista australiană a fost adusă la Timișoara în luna februarie a acestui an, reușind să se remarce rapid, devenind una dintre jucătoarele de bază ale echipei care a obținut promovarea în Divizia A1. În perioada în care a evoluat sub emblema UVT Agroland, Godfrey a bifat opt partide în returul sezonului regular, debutând la meciul vedetă al seriei cu Universitatea Cluj. Australianca a fost folosită în primul șase de fiecare dată, fiind mereu una dintre cele mai bune jucătoare antrenate de Bogdan Paul.

Acordul internaționalei australiene cu UVT Agroland a expirat la începutul acestei veri, oficialii clubului de pe Bega urându-i jucătoarei, la despărțire, mult succes în continuare!


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*