Sport

Poli Timișoara, ACTIVĂ pe piața transferurilor. Alex Munteanu și Gabriel Vașvari în alb-violet

Poli Timișoara, ACTIVĂ pe piața transferurilor. Alex Munteanu și Gabriel Vașvari în alb-violet

Aflată în fața unui nou sezon de Liga I, Poli Timișoara face exact ceea ce trebuie pentru a încerca o performanță  în campionatul care urmează, astfel că alb-violeții au realizat, astăzi, două transferuri importante.

Primul transfer anunțat de clubul timișorean este cel al mijlocașului dreapta, Alex Munteanu, fotbalist născut pe 31 octombrie 1987 la Mediaș. Acesta a semnat astăzi cu Poli un contract valabil pe un singur sezon. Munteanu a evoluat până acum la Gaz Metan Mediaș,unde și-a petrecut ultimii opt ani din cariera de fotbalist. În sezonul precedent, Munteanu a evoluat în 37 de meciuri oficiale în toate competițiile pentru medieșeni, înscriind șapte goluri și pasând de cinci ori decisiv. Noul mijlocaș al alb-violeților are 156 de prezențe în Liga 1 și este cotat în acest moment, conform transfermakt.de, la 400.000 de euro.

În cursul serii, Poli Timișoara a anunțat, prin intermediul paginii oficiale de Facebook, că a mai obținut semnatura unui fotbalist care a împlinit deja 30 de ani, fiind vorba de Gabriel Vaşvari. Mijlocașul central a evoluat în ultimii șapte ani la FC Botoşani, iar conform contractului va evolua în alb-violet timp de două sezoane. Conform aceluiași site specializat în evaluarea fotbaliștilor de pe întreg mapamondul, Vașvari are o cotă de piață de 500.000 de euro.

Un comentariu

  1. Pingback: Transferuri pe bandă la Poli! Șase ”noutăți” în două zile și un preparator fizic au semnat cu bănățenii  – Observator de Timis

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*