Eveniment

Amenzi de peste 30.000 de lei după o acţiune a Secției 1 Rurale Timișoara

Amenzi de peste 30.000 de lei după o acţiune a Secției 1 Rurale Timișoara
Adora Beauty

Poliţiştii Secției 1 Rurale Timișoara au acţionat, pe raza de competență, pentru menţinerea  unui climat de ordine şi siguranţă publică. În urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 32.000 de lei.

Astfel, au fost organizate acțiuni cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat poliţişti de ordine publică şi rutieră.

Efectivele au acţionat pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă.

Au fost legitimate 123 de persoane şi verificate aproape 100 de autovehicule.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au constat o infracțiune și au aplicat 84 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor rutiere şi prevederilor Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială.

Valoarea totală a sancţiunilor contravenționale aplicate este de peste 32.000 de lei.

De asemenea, poliţiştii rutieri au reținut în vederea suspendării un permis de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*