Life-style

Băieții de la The Weekend Band au lansat un nou videoclip

Băieții de la The Weekend Band au lansat un nou videoclip

The Weekend Band a lansat single-ul cu numărul 7 și un nou videoclip. Piesa se numește Sirena, aparține genului pop rock, dar are și influente electro și vorbește despre mare, soare și o iubire imposibilă… Muzica și versurile aparțin trupei, iar producția audio a fost realizată la studio-ul DoReMi din Novi Sad (Serbia), cu ajutorul lui Pedja Pejic. Videoclipul a fost filmat de Rafael Vasilcin, iar montajul a fost realizat de către Adrian Anghel, ambii din Timișoara.

Rolul principal îl joacă una dintre cele mai apreciate actrițe ale momentului, Sânziana Tarta, actriță la Teatrul National din Cluj. S-a filmat în trei locații, București și Vama Veche (The Drunken Lords) și o plajă sălbatică lângă Sozopol (Bulgaria).

La doar trei zile de la lansare, piesa se bucura de succes și intra încet dar sigur în playlist-ul mai multor radio-uri, trupa The Weekend Band se pregătește în aceasta perioada sa lanseze și primul album, care se va numi Doi și va conține 8 single-uri, toate lansate cu videoclip.” Cântăm împreună de 4 ani, am susținut 250 de concerte și am avut parte de apariții live la radio și tv, pe plan regional dar și național. Suntem una dintre cele mai apreciate trupe din zona de vest a tarii și ne mândrim cu faptul ca reprezentam noul val muzical din Timișoara iar în continuare avem un chef nebun de cantat”, a transmis liderul trupei, Răzvan Munteanu.

Amintim, trupa este formată din Răzvan Munteanu – voce, Vincentiu Ghergulov – clape, Tibor Aranyi – bass, Marius Fulop – tobe și Alexandru Bejenaru – chitară.

 

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*