Național

Un avion TAROM a aterizat de urgență, după ce un motor a cedat în aer

Un avion TAROM a aterizat de urgență, după ce un motor a cedat în aer

Panică în această dimineață pentru pasagerii unei curse către Bruxelles. Un avion TAROM a aterizat de urgență, după ce un motor a cedat în aer.

Un avion al companiei Tarom s-a întors pe aeroportul din Bruxelles, după probleme apărute la motor, la 20 de minute de la decolare. Zborul RO372 se afla încă în spațiul aerian belgian în momentul în care piloții au sesizat problema. Avionul Boeing 737 urma să aterizeze pe Otopeni în jurul orei 13.00.

Avionul urma să opereze zborul, dar s-a întors la Bruxelles cu probleme la un motor apărute după decolare. Cursa TAROM RO 372 Bruxelles – Bucureşti, de astăzi 13 Iunie, operată cu aeronavă de tip BOEING 737-700, care a decolat de pe Aeroportul din Bruxelles la ora locală 10:26, s-a întors din drum după 20 minute de zbor din cauza unei probleme tehnice apãrute la unul dintre motoare. Aeronava a aterizat în siguranţã la Bruxelles, pasagerii au fost debarcaţi, primesc asistenţă la sol şi vor fi rerutaţi pe următoarea cursă a Companiei TAROM. Prioritatea Companiei TAROM este de a oferi pasagerilor sãi călătorii sigure”, au transmis reprezentanții TAROM prin intermediul unui comunicat de presă.

Aeronava are o vechime de 16 ani.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*