Social

Premierul Grindeanu:”Înainte de a merge spre București am ieșit să iau parte la spectacolul Timișoara Air Show”

Premierul Grindeanu:”Înainte de a merge spre București am ieșit să iau parte la spectacolul Timișoara Air Show”
Adora Beauty

Oaspete de seamă, ieri seară la Timișoara Air Show! Premierul Sorin Grindeanu a luat parte la cel mai mare spectacol aviatic din vestul țării.

Șeful Executivului s-a aflat la aeroportul Timișoara urmând să se îmbarce într-o cursă spre București, la 19.25. Dar înainte de plecare, a dat o raită pe pistă pentru a asista preț de câteva minute la spectacolul piloților, nu singur, ci însoțit de directorul aerogării, Dan Idolu, deputatul Alfred Simonis și președintele CJ Timiș, Călin Dobra. “E a patra ediție de succes, iată că e o tradiție. Ceea ce e un lucru foarte bun. În anii trecuți au fost foarte mulți oameni, am convingerea că și în acest an se vor strânge, văzând aglomerația din oraș până la aeroport. Le doresc succes și bănățenilor să se bucure de spectacol. Eu acum plec și înainte de a merge spre București am ieșit să iau parte la spectacolul Timișoara Air Show”, a declarat premierul Sorin Grindeanu.

Luni, 12 iunie, premierul va efectua o vizită oficială în Croația, în cadrul căreia va avea întrevederi cu președintele Republicii Croația, Kolinda Grabar, prim-ministrul croat, Andrej Plenkovic, și cu președintele Parlamentului, Gordan Jandrokovic. În cadrul întâlnirii va fi semnat Acordul privind protecția reciprocă a informațiilor clasificate, precum și un Memorandum de Înțelegere privind cooperarea între Camera de Comerț și Industrie a României și Camera Economică a Republicii Croația.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*