Eveniment

Nu poți sta liniștit din cauza lor pe bancă sau la terasă. Poliția Locală le-a dat amenzi de sute de lei

Nu poți sta liniștit din cauza lor pe bancă sau la terasă. Poliția Locală le-a dat amenzi de sute de lei
Adora Beauty

Polițiștii locali atrag atenția că, o dată cu încălzirea vremii, a crescut numărul persoanelor depistate desfășurând acte de comerț stradal fără a deține autorizație în acest sens și vând diverse obiecte în zonele aglomerate ale orașului.

În ultima lună, peste 40 de persoane care comercializau obiecte precum ochelari de soare, linguri din lemn, parfumuri contrafăcute, încălțăminte, cosmetice, pâlnii etc au fost sancționate cu amenzi cuprinse între 150 și 500 de lei, bunurile fiind ridicate în vederea confiscării. Astfel de comercianți au fost depistați inclusiv în zona centrală a orașului precum Piața Victoriei, Libertății, Piața Unirii, unde agasează persoanele aflate la terase prin oferirea spre vânzare a unor astfel de bunuri.

De asemenea, la începutul acestei luni, în perioada în care au fost organizate manifestări dedicate copiilor, în Parcul Ion Creangă au fost depistate și sancționate conform legii zece persoane care vindeau baloane, jucării, zahăr din care se prepară vata de zahăr, toate fiind vândute fără autorizație, având și o calitate îndoielnică.

„Reamintim că marfa ridicată în vederea confiscării este predată pe bază de proces-verbal la Direcția Finanțelor Timiș, unde o comisie formată din reprezentanții a cinci instituții ale statului dispune valorificarea acesteia. Atragem atenția populației să nu cumpere astfel de produse deoarece bunurile nu sunt de calitate și le poate fu pusă sănătatea în pericol”, au transmis reprezentanții Poliției Locale.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*