Politic

PSD Timiș: “Solicităm Primăriei Timişoara redeschiderea de urgenţă a pasajelor Jiul şi Popa Şapcă pentru binele locuitorilor”

PSD Timiș: “Solicităm Primăriei Timişoara redeschiderea de urgenţă a pasajelor Jiul şi Popa Şapcă pentru binele locuitorilor”

Primăria Timişoara manifestă un dispreţ total faţă de cetăţenii oraşului. Este afirmația făcută de către reprezentanții PSD Timiș. După ce astăzi şoferii au protestat în fața Primăriei Timișoara revoltaţi din cauza traficului infernal, iată că și social-democrații din Timiș iau măsuri împotriva edilului Robu.

Aceștia îi solicită redeschiderea de urgenţă a pasajelor Jiul şi Popa Şapcă.“PSD Timiş îşi exprimă indignarea faţă de situaţia creată în cel mai mare oraş din vestul ţării de către Primăria Timişoara şi primarul Nicolae Robu. Timişoara a devenit astăzi un oraş blocat prin nepăsarea autorităţilor care au paralizat traficul rutier, în ciuda semnalelor de alarmă trase de-a lungul timpului că astfel de proiecte nu trebuie realizate într-o asemenea manieră.

Lucrările programate, fără niciun fel de pregătire prealabilă şi fără a lua în considerare variante alternative pentru şoferi, arată neputinţa celor care conduc Timişoara, dar şi dispreţul lor faţă de cetăţeni. Solicităm Primăriei Timişoara redeschiderea de urgenţă a pasajelor Jiul şi Popa Şapcă pentru binele locuitorilor acestui oraş, care s-au săturat de bătaia de joc cu care sunt trataţi de cei care clamează, în mod fals, că le vor binele”, a declarat șeful PSD Timiș, Călin Dobra.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*