Administrație

Robu: “O să realizăm o conexiune între Bd. Antenei, de la Baader și până pe strada Circumvalațiunii, realizând un pasaj subteran”

Robu: “O să realizăm o conexiune între Bd. Antenei, de la Baader și până pe strada Circumvalațiunii, realizând un pasaj subteran”

Veste bună! Un nou pasaj va fi construit în următorii ani la Timișoara. Anunțul a fost făcut azi de primarul Nicolae Robu, care susține că locația acestuia va fi în zona centrului bancar.

Astfel, noul pasaj ar urma să facă legătura dintre mall și Calea Circumvalațiunii. Realizarea acestuia se va face cu bani de la un investitor privat, cel de la Openville, care ar putea include și realizarea unui pasaj care să facă legătura între centrul comercial, de la noul sens giratoriu de pe Bd. Antenei și Calea Circumvalațiunii. “Un prim proiect va fi să asigurăm o conexiune directă de la acest sens giratoriu până pe Calea Aradului. Sigur, o conexiune pe Calea Lipovei, apoi lângă cimitir va exista imediat. Dar țintim mult mai mult decât atât, în parteneriat cu investitorul de la Openville o să realizăm o conexiune între Bd. Antenei, de la Baader și până pe strada Circumvalațiunii, realizând un pasaj subteran acolo în piața Consiliul Europei”, a explicat primarul.

 

 

 

(foto: CraiovaNews.ro)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*