Politic

Deputatul Marian Cucșa la Congresul tineretului ALDE: “Am încredere în tineri!”

Deputatul Marian Cucșa la Congresul tineretului ALDE: “Am încredere în tineri!”

Conferința Națională de Tineret a ALDE a avut loc astăzi la Palatul Parlamentului. Aproximativ 600 de delegați din cele 47 de filiale și-au ales conducerea.

Județul Timiș a fost reprezentat de 12 delegati. Astfel, pentru funcția de vicepreședinte TLDE a fost ales Silviu Andrișan.

Deputatul Marian Cucșa a subliniat că promovează în continuare în rândul tinerilor sloganul său de campanie, <<Am încredere în tineri!>> și își pune speranța în tineri pentru ca lucrurile să funcționeze mai bine în țară.“Conflictul dintre generații a existat și va exista mereu. Întotdeauna au fost diferențe de opinii, dar întotdeauna au existat și oameni care au gândit lucrurile în aceeași direcție. Astăzi, la conferința de presă a TLDE am ținut să subliniez un lucru, și anume că cel mai important e să găsești oameni cu intenții bune. <<Am încredere în tineri!>> a fost sloganul meu de campanie, dar mai întâi de toate un crez pe care eu îl promovez cu tărie. În ALDE am găsit oameni deschiși, capabili să împărtășească din exeperiența lor, lucru pentru care vreau să-i mulțumesc și domnului președinte Călin Popescu Tăriceanu. Am beneficiat de înțelegerea unor persoane care au priceput că e nevoie ca din urmă să vină oameni pregătiți, buni în profesiile lor pentru a putea schimba lucruri.

Am înțeles și eu, totodată, că în orice societate, la fel cum există adulți care nu fac cinste acestei țări, există și tineri în această situație. Dar conform Sfintei Scripturi, îmi doresc să nu punem etichete și ”Să nu judecăm, ca să nu fim judecați”, ci de acolo de unde se poate să luăm exemplele pozitive pentru a le promova.

Este evident faptul că nici seniorii nu pot continua ceea ce au început fără tineri dar nici noi, tinerii, nu putem porni la drum fără experiența dumnealor. Așa că, vreau să vă transmit următorul mesaj: Dragii mei tineri, aveți încredere și asimilați cunoștiințele și experiența seniorilor de lângă voi care au realizări în carierele dumnealor profesionale și politice! Și Stimați senori, vă rog din suflet să aveți încredere în tinerii în care merită să aveți încredere”, a transmis deputatul Marian Cucșa.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*