Economic

Compania Agroland, prezentă la târgul Banat Agralim. Proiecte în derulare pentru studenții de la Zootehnie (P)

Compania Agroland, prezentă la târgul Banat Agralim. Proiecte în derulare pentru studenții de la Zootehnie (P)

ADVENTORIAL. Agroland este cea mai mare rețea de magazine agricole din România. Principalul obiectiv al companiei este încurajarea cât mai multor familii – mai ales din mediul rural, să își producă în gospodărie hrana necesară.

La Banat Agralim, cel mai mare târg de agricultură din vestul țării, care și-a deschis vineri porțile, compania Agroland este prezentă cu un stand.“Am venit cu produse reprezentative pentru cele două departamente, adică cel de nutriție alimentară și cel de piese pentru utilajele de agricultură. Am adus produsele care credem noi că se caută cel mai mult în această perioadaă. Avem sfoară de balotat, la promoție în aceste zile, produse nutrițonale, premixuri, înlocuitori de lapte. Colegii de la piese au adus produsele de sezon: cuțite pentru cositori, degete pentru greble, tot ce ține de acestea. La târguri, lumea vine să vadă ce este nou, nu neapărat produse, ci firme noi, oferte, condiții comerciale alte tipuri. Bineînțeles că se caută produsele de sezon. În momentul de față sunt căutate produsele pentru condiționarea furajului, sfoară de balotat, plasă de balotat, folie streech, folii pentru silozuri și consumabilele pentru utilajale agricole pentru cosirea fânului, adunarea fânului, pentru balotat”, a spus Dan Rovasciuc, director vânzări- Professional Farm la AGROLAND BUSSINES SYSTEM.

Compania Agroland  a luat fiinţă în Timişoara în 1997 şi în doar trei ani a devenit cel mai mare distribuitor de furaje şi pui de o zi din vestul ţării. În prezent, Agroland asigură o gamă de produse mult mai largă, oferind şi hrană pentru animale de companie, produse pentru grădină sau seminţe. Principalul obiectiv al Agroland este încurajarea cât mai multor familii să îşi producă în gospodărie hrana necesară.

Încă de la primele ediții a Târgului Banat Agralim, compania Agroland a participat de fiecare dată cu diverse produse și servicii pentru fermieri. “Participăm de fiecare dată la târg și vrem ca pe viitor să ne implicăm tot mai mult, fiind o firmă locală, din Timiș. Cred că este foarte bine să ajutăm la succesul acestei expoziții. Vom fi alături de timișeni. Avem în prezent în lucru două proiecte în ceea ce mă privește pe partea de ferme”.

Pe viitor se întrevăd două proiecte mari ale companiei Agroland, unul care vine în sprijinul absolvenților de la USAMVB, iar altul în ceea ce privește promovarea agriculturii, dar și pe fermieri.“Suntem în discuții cu Facultatea de Zootehnie pentru a încerca să pregătim absolvenți care să fie apți de lucru în fermă, să nu fie obligați ca direct de pe băncile facultății să intre în fermă fără strop de experiență. Vrem să contribuim la crearea unei forme de burse, pregătire în care studenții și absolvenții să aibă ocazia să lucreze în ferme, să fie plătiți și să învețe practica. Încă un proiect, vrem să ne implicăm mult mai mult în ceea ce înseamnă Banat Agralim și nu doar așa ca idee, adică și promovarea, să nu ne mai fie rușine că lucrăm în agricultură sau că suntem fermieri. Mai exact vrem să promovaăm inclusiv în cadrul grădinițelor și până la cel mai în vârstă om, să încurajăm prezența în acest gen de expoziții”, a subliniat Dan Robasciuc, director vânzări- Professional Farm la AGROLAND BUSSINES SYSTEM.

Pe lângă cele peste 200 de magazine Agroland din ţară, firma oferă şi posibilitatea achiziţionării produselor online, direct de pe site. În plus, combinând spiritul de conservare a modului de viaţă sănătos, de la ţară, cu beneficiile oferite de era modernă, reprezentanții Agroland au creat chiar şi un forum pe site-ul www.agroland.ro, unde reprezentanţii companiei ţin legătura cu clienţii şi le oferă acestora posibilitatea de a schimba impresii şi experienţă. La acest forum se adaugă şi un blog, unde Agroland oferă informaţii utile despre cultivarea şi îngrijirea plantelor sau despre creşterea animalelor.

Reamintim, Agroland este singura companie din România acceptată cu statut de membru în ERPA, Asociaţia Producătorilor de Păsări Rurale din Europa, începând din februarie 2013.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*