Politic

Viceprimarul Călin Bibarț: “PSD se opune inițiativei de a avea un Arad frumos și curat!”

Viceprimarul Călin Bibarț: “PSD se opune inițiativei de a avea un Arad frumos și curat!”

Comisia Buget-Finanțe, activități economice și cea de Urbanism, amenajarea teritoriului, protecția mediului și turism s-au întrunit ieri pentru a discuta inițierea Regulamentului privind stabilirea condițiilor de majorare a impozitului pentru clădirile/terenurile neîngrijite și terenurile agricole nelucrate timp de 2 ani consecutiv de pe raza municipiului Arad. Consilierii PSD s-au împotrivit acestei inițiative.

Viceprimarul Aradului, Călin Bibarț este de părere că cei din PSD pe lângă faptul că nu au participat la această întâlnire, din lipsă de interes, s-au împotrivit acestei propuneri doar de dragul de a fi mereu contra.“Consilierii PSD ne-au obișnuit deja să se opună oricărui proiect propus de către administrația locală. Această împotrivire constantă la orice și la tot a devenit un reflex mecanic pentru reprezentanții social-democrați. Dacă ne reamintim, cei din PSD au făcut un scandal mediatic privind fațadele clădirilor istorice și a restaurării lor. Acești domni de la PSD fie nu cunosc sau înțeleg legislația, fie pur și simplu  consideră că pot să profite politic dacă blamează Primăria pentru starea clădirilor private și a terenurilor neîngrijite din municipiul Arad.

Acum, însă, când am propus ca  măsură de reglementare a situației, prin majorarea impozitului pentru proprietarii care nu au grijă de aceste bunuri, domnul Vărcuș, absent fiind de la această întâlnire, a transmis telefonic faptul că se va împotrivi cu întreaga echipă de pesediști din CLM la această initiativă de a îmbunătății imaginea Aradului. Lipsa de respect a celor din PSD nu este doar față de municipalitate, ci și față de arădeni”, transmite veceprimarul Aradului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*