Eveniment

Doi hoți de buzunare depistați de polițiștii locali cu… substanțe interzise

Doi hoți de buzunare depistați de polițiștii locali cu… substanțe interzise

Ghinion pentru doi dintre hoții de buzunare care acționează în mijloacele de transport în comun. Aceștia au fost săltați de polițiști , după ce au fost prinși cu substanțe interzise.

Polițiștii locali aflați în patrulare ieri, în Piața Victoriei, au observat două persoane care stăteau pe o bancă și aveau un comportament suspect, prezentând stări de somnolență și gesturi necontrolate. Polițiștii locali au trecut la legitimarea și identificarea celor doi, constatând că este vorba despre tineri de 23 de ani, respectiv 25 de ani, ambii din localitatea Vinga, Arad.

Cei doi sunt cunoscuți ca hoți de buzunare care ”operează” în special pe mijloacele de transport în comun din Timișoara. La controlul corporal sumar efectuat asupra celor doi s-a constatat că unul avea la el un pliculeț din nylon care conținea resturi de substanță vegetală din categoria etnobotanicelor.

Indivizii au fost preluați de polițiștii locali și predați polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor conform Legii 143/2000 actualizată, privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*