Utile

Serviciul de distribuţie a gazelor naturale, sistat pe câteva străzi din Timișoara

Serviciul de distribuţie a gazelor naturale, sistat pe câteva străzi din Timișoara
Adora Beauty

Delgaz Grid a finalizat o importantă lucrare de investiţii care a constat în înlocuirea conductelor şi branşamentelor pe o lungime de peste 2,2 kilometri pe străzile  Pomiculturii şi Constantin cel Mare din Timișoara, valoarea lucrărilor depăşind 660.000 de lei.

Pentru a realiza cuplarea noilor conducte la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, alimentarea cu gaze naturale fi sistată marți 23 mai, începând cu ora 09.00, pe următoarele străzi din Timișoara: Calea Sever Bocu, Gheorghe Leahu, Martir Silviu Motohon, Constantin cel Mare, Louis Pasteur, Olanda, Divizia 9 Cavalerie, Ion Roată, Albinelor, Carol Davila, Pomiculturii, Holdelor şi Arhitect Ioan Mincu. Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 19.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau  0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*